Aanmelden nieuws update

captcha 
VERWENMIDDAG 4 NOVEMBER 2017
De fysiotherapieruimte van Harry Jan Keizer (de Molengaard), fysiotherapeuten, visagie, knutselaar, cabrio- auto (buggy), hapjes en drankjes en natuurlijk Ida waren er helemaal klaar voor. Een middagje verwend worden. En dat gebeurde. 
Menigeen heeft een heerlijke massage van de nek/schouders/rug en/of voeten gehad, met daarna vaak ook nog hot stones op het lijf. Heerlijk voor de kinderen, maar ook de moeders konden heerlijk worden verwend en daar werd graag gebruik van gemaakt.
De visagie (Lizan) had de hele tijd klandizie. Nagels werden gelakt en versierd, een beetje foundation opgebracht, de ogen van een kleurtje en mascara voorzien. De ogen zagen er niet alleen mooi uit, maar straalden ook van plezier. Het was zeker aan Zoe jane besteed. En wou je je haar eens anders dan gewoonlijk, ook geen probleem. Dione ging voor mooie vlechten in haar lange haar. Prachtig.
Het voetenbadje werd veelvuldig gebruikt en uiteraard konden ook deze nagels een kleurtje krijgen. Koert vond het kleurtje niet nodig.
Gelukkig was het droog weer en konden we ook op pad met de cabrio-buggy. Een sensatie op zich, goed ingepakt en heerlijk de wind rond je hoofd. Vele ritjes zijn er gemaakt.
Elza was druk met het uitleggen en voordoen van het “slijm” product. Madelon en anderen vonden het een geweldig gevoel. Waar scheerschuim, lijm en lenzenvloeistof al niet voor gebruikt kunnen worden. Ook in het papierkunstvouwen was Elza bedreven en kreeg volgers.
Ondertussen kon men onder het kijken en het kletsen genieten van het (vooral gezonde) lekkers en het drinken dat klaar stond.
Het was een ontspannen, zeer plezierige en gezellige middag voor een ieder en het werd afgesloten met een dankwoord aan de mensen die belangeloos hebben meegewerkt of ruimte/materialen gratis beschikbaar hebben gesteld.
Er staan foto’s op de website.
Reina Mesland