Aanmelden nieuws update

captcha 
Welkom op de site van BOSK-Drenthe.U kunt zich aanmelden voor de nieuws Update.

Op 9 april a.s. organiseren wij een kennismarkt op Kinderdagcentrum Maricja in Nuis!

 
Maricja is een gespecialiseerd kinderdagcentrum voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke en/of meervoudige beperking. Kinderdagcentrum Maricja is onderdeel van De Zijlen. Het kinderdagcentrum is bestemd voor kinderen en jongeren tot ongeveer 18 jaar.
 
De Lokale Medezeggenschap Raad (LMR) van Maricja, bestaande uit een groep ouders, organiseert op 9 april a.s. een kennismarkt voor alle ouders, verzorgers en verwanten van de kinderen van Maricja. Ook zullen er aanvullend, ouders/verzorgers van kinderdagcentrum Il Marinen en andere belangstellende ouders/verzorgers uit de regio rondom uitgenodigd worden. Hiermee hopen we het bereik van de kennismarkt te optimaliseren.
 
Doel van deze avond is informatie te kunnen geven en uit te kunnen wisselen over allerhande zaken waar ouders/verzorgers van een kind met een beperking tegenaan kunnen lopen. Op deze manier proberen wij de brug te slaan tussen de hulp en ondersteuning die u kunt aanbieden, en de hulpvraag van ouders/verzorgers.
 
Waar:                  Kinderdagcentrum Maricja, Nieuweweg 57B, 9364 PB Nuis
Wanneer:           donderdag 9 april 2020 van 19:00 tot 21:30 uur
 
 
Met vriendelijke groet,
 
 
LMR Maricja
 
(Diana van der Kooi, Hilde Boorsma, Jantina Huizinga, Laura de Jonge, Marten Bolt, Yvonne Middel)